Nemanja Nikolić srećan zbog odlaska iz srpskog fudbala: Dva kluba su praktično nedodirljiva!

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić, polako se navikava na novu sredinu i novi klub i uopšte ne žali što je napustio srpski fudbal.

Nikolić je krajem oktobra potpisao za saudijski Al Raed, a kao glavni razlog odlaska naveo je činjenicu da se sve vrti oko dva kluba.

– Iskreno, sa ove distance, jako mi drago što sam otišao iz našeg fudbala. Nisam voleo ni kada sam bio tamo. Najveći razlog je što se sve vrti oko dva kluba, koji su praktično nedodirljivi. Ljudi kao da ne žele da shvate da mi imamo još klubova koji, pre svega, zaslužuju veliko poštovanje! Spartak, Vojvodina, Čukarički, TSC koji su primer za sve ostale. Ali to su klubovi koji se u Srbiji ne cene onoliko koliko zaslužuju. Svedoci smo svakodnevnih žalbi i prepucavanja, sudija uradio ovo, sudija uradio ono. Oštetio, nije oštetio. Zaista, ne znam više šta da mislim. I kako da unapredimo sve? U ovakvoj atmosferi teško! Nije na meni da odlučujem o bilo čemu. Želim da verujem i nadam se da dolaze bolji dani za naš fudbal, rekao je Nikolić za Maxbetsport.

Spartak, iz kojeg je praktično otišao u inostranstvo iako član Partizana, zauvek će imati posebno mesto.

Spartak već duži niz godina jako dobro funkcioniše. Ja sam iz tog kluba otišao u Partizan, posle čega mi je Spartak u dva navrata pružio ruku spasa. To je klub koji u mene uvek veruje i na tome sam im neizmerno zahvalan! Trudio sam se da doprinesem što boljim igrama i rezultatima ekipe i smatram da sam u dobroj meri uspeo u tome. Spartak zaista ima dosta sjajnih igrača koji bi bez problema mogli da igraju u našim najvećim klubovima. Potrebno je da više veruju u sebe, a ja im želim puno uspeha i nadam se da će ove sezone ostvariti svoje ciljeve. I ako više nisam u klubu, imaju moju bezrezervu podršku, dodao je Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE