NOVI DEJAN SAVIĆEVIĆ U MILANU? Agent potvrdio interesovanje “rosonera” za biser Crvene zvezde!

Dejan Savićević je jedan od najvećih igrača sa ovih prostora koji je igrao u Seriji A.

Popularni “genije” ostavio je dubok trag u italijanskom i svetskom fudbalu.

Njegovim stopama mogao bi još jedan igrač rođen u Crnoj Gori, tačnije u Kotoru, a koji nastupa za mlađe selekcije Srbije.

Andrija Radulović ima samo 18 godina i velika je želja Milana, još dok je u klubu bio Zvonimir Boban.

U razgovoru za italijanske medije njegov agent Igor Kojić potvrdio je interesovanje Milana za njegovog klijenta, ali i da situaciju iz prikrajka prati i gradski rival Inter.

Njegovo ime je na stolu Milana još dok je u klubu bio Zvonimir Boban. On je jedan od najvećih talenata u Evropi. Ima levu nogu svetske klase i nije slučajno što su mu šutevi sa 16 metara poslastica, započeo je Kojić i dodao.

U ovom teškom periodu zbog koronavirusa nijedna ponuda ne može se smatrati beznačajnom. U poslednjih nekoliko dana nekoliko važnih klubova pokazalo je veliko zanimanje za njega, Crvena zvezda ima još osam utakmica do sredine sezone, pa ćemo nakon toga doneti najbolju odluku za Andriju. S kim ga upoređujem? Andrija je još uvek mlad, ali ako bih ga morao upoređivati ​​sa bilo kim, to bi sigurno bio Dejan Savićević ‘Genije’, zaključio je agent Radulovića.

Veznog igrača Crvene zvezde u Italiji predstavlja poznati agent Federiko Pastorelo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE