ODVAŽNA IZJAVA: Konte se uporedio sa Klopom i pokrenuo lavinu reakcija

Tokom reprezentativne pauze trener milanskog Intera Antonio Konte odradio je opsežan intervju za predstavnike lokalnih medija.

Konte od prvog dana otkako je stigao u Inter govori da je prepoznao dugoročan primamljiv projekt, ali strpljenja je sve manje kod navijača. Sada je odlučio otići korak dalje i uporediti se sa trenerom Liverpula Jirgenom Klopom.

Potrebno je vreme da nešto napravite. Ni Klop u prve četiri godine nije imao trofeje, ali je s vremenom stvarao savršen tim i evo što sada gledamo, poručio je Konte i podigao lavinu reakcija Interovih fanova na društvenim mrežama.

Naime, jedan dio pristalica ‘Nerazzurra’ se slaže s italijanskim stručnjakom, dok drugi, onaj veći deo, smatra da Konte samo “kupuje vreme” i da njegova politika dovođenja iskusnih igrača ne vodi u dobrom smeru.

Inter se po povratku ligaškog fudbala sastaje sa Torinom u nedelju 22. novembra, a trenutno je sedmi na tabeli Serije A s osvojenih 12 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE