Stanojević: Proleter je hit prvenstva, Suma i Jojić konkurišu za tim

Partizan dočekuje Proleter iz Novog Sada u okviru 15. kola Linglong Super liga Srbije. Utakmica na stadionu u Humskoj na programu je u subotu, 21. novembra od 16 časova.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da njegov tim očekuje težak i veoma organizovan protivnik.

Ekipa koja je samo tri boda iza nas. Sigurno su hit ovog prvenstva.Biće neizvesna utakmica, igramo kod kuće i nadam se pobedi. Igraju čvrsto, defanzivno organizovani, a lek za njih je mnogo kretnje u fazi napada i brta cirkulacija lopte. Trebaće nam dosta strpljenja, rekao je Stanojević.

Stanojević je otkrio da je veliki broj mladih igrača iskoristio pauzu da se nametne.

Radili smo na podizanju fizičkih sposobnosti.Mlađi igrači su se podigli, neću o imenima, probaćemo ih u narednom periodu. Nismo mnogo radili na taktičkim zamislima jer nam je mnogo igrača bilo u reprezentacijama.  

Kadrovska situacija nije sjajna. Dosta je rovitih i umornih igrača.

Danas pred utakmicu dolaze nam Holender, Natho i nadam se Banjak kojeg nisam ni video, on verovatno neće biti u 11. Na treningu ću videti ko je u kakvom stanju. Suma i Jojić konkurišu za tim, Bajbek je počeo lagano da trenira ali nije još spreman. Asano je lakše povređen. Lazar Marković još nije potpuno sprema, kazao je Stanojević i dodao da mu je žao zbog neuspeha reprezentacije u kvalifikacijama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE