Muslin podržao Vidića: Boli i mene sve ovo

Nemanja Vidić je nedavno oštro kritikovao stanje u Fudbalskom savezu Srbije i srpskom fudbalu u celini.

Nekadašnji selektor Srbije i bivši Vidićev trener Slavoljub Muslin je u razgovoru za “Novosti” podržao legendarnog fudbalera, naglasivši dag a nije iznenadila njegova reakcija.

Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu. Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji, rekao je Muslin za “Novosti”.

Podsetimo, iskusni stručnjak je smenjen nakon što je odveo Srbiju na Mundijal. Sada je naglasio da nema nameru da radi u Srbiji, ali i da njemu smeta ovakvo stanje stvari.

Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat, dodao je Slavoljub Muslin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE