SPEKTAKL U MADRIDU! Atletiko dočekuje Barsu, a vas čekaju najbolje kvote

Utakmice reprezentacija u UEFA Ligi nacija su završene, pa se fudbal tako vratio i na terene širom Španije!

Sve ljubitelje “najvažnije sporedne stvari na svetu” raduje činjenica da nas u 10. kolu La Lige odmah čeka spektakularan derbi susret.
Spremite se, jer pred nama je meč Atletiko Madrid – Barselona.

Sjajna vest – povodom povratka klupskog fudbala kladionica Meridian sve nove igrače časti sa 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje – bez uslova!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Atletiko Madrid i Barselona praktično predstavljaju crème de la crème španskog fudbala. Iako je Barselona daleko trofejniji klub od svog rivala, Atletiko je ekipa koja i najjačim protivnicima uvek pokaže zube.
Upravo zbog toga, večeras nas od 21 čas očekuje veoma zanimljiva utakmica na Vanda Metropolitano stadionu, u glavnom gradu Španije.
Madriđani se trenutno nalaze na 3. mestu – bez poraza! Drugim rečima, skor Jorgandžija u dosadašnjem toku domaćeg prvenstva jeste pet pobede i dva remija.

Jedina neporažena ekipa u La Ligi! A interesantno je napomenuti i da je Atletiko Madrid klub koji je ove sezone primio najmanji broj pogodaka u La Ligi – svega dva, dok je postigao 17!
Što se tiće Barselone, slobodno se može reći da u ligi pruža razočaravajuće nastupe, ispod nivoa na koji je ovaj klub navikao svoje verne navijače. Od sedam odigranih utakmica, Barsa je pobedila na samo tri meča, dok je na preostala četiri dva puta remizirala i dva puta bila poražena.
Zanimljiv podatak je i taj da Atletiko nije uspeo da savlada Barselonu u domaćem šampionatu čak 10 godina.

Poslednji put su Madriđani to učinili 14. februara 2010. godine kada su pobedili Blaugranu 2:1. Od tada, bez uspeha u La Ligi…Pa, možda je pravo vreme da Atletiko prekine post koji traje već deceniju!
Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati na OVOM LINKU.

Na kratko ćemo se osvrnuti i na Premijer ligu, jer nas tamo očekuje derbi kola, meč Totenhem – Mančester Siti.
Na sam pomen ova dva kluba, ljubiteljima fudbala proradi adrenalin u krvi. Kad god treba ukrste koplja, Totenhem i Mančester Siti izazivaju veliku pažnju ne samo evropske, već i svetske javnosti. Što i ne treba da čudi, budući da su oba kluba u Engleskoj osvojila sve što se osvojiti može.
Kladite se na meč Totenhem – Mančester Siti i podržite svog favorita u Premijer ligi u kladionici Meridian!

Okušajte svoju sreću, jer zahvaljujući najboljim kvotama, najvećoj sportskoj ponudi i specijalima, ali i stalno ažuriranim statističkim podacima, Meridian vam pomaže da svoj dobitak i ostvarite.
Podsećamo vas i na to da vas u Meridianu čeka i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova, čak do 1000%.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE