Stanojević o Proleteru, Holenderu, Jojiću

Partizan je savladao Proleter iz Novog Sada pogotkom Filipa Holendera u prvom minutu nadoknade i na kraju ostvario cilj.

Strateg crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je Proleter veoma čvrsta ekipa, ali da su njegovi izabranici zasluženo pronašli put do trijumfa.

Imaju čvrst defanzivni blok i bili su disciplinovani. Bilo je teško igrati protiv njih. Mi smo bili opasni, ali možda bi trebalo da budemo još opasniji u završnici. Bilo ih je teško probity, ali smo ipak istrajali do kraja i došli do pobede, rekao je Stanojević.

Pobedonosni gol postigao je Filip Holender, što je posebno obradovalo Stanojevića.

Izborio se sam za penal, ali ga nije pogodio. Hteo sam da ostane do kraja utakmice i da pokuša da se ispravi i postigne gol. Kada pošteno radiš svoj deo, na kraju se vrati i to se njemu desilo.

Trener crno-belih je naglasio da veliki broj igrač aima problema i da Partizan očekuje težak zadatak do kraja polusezone.

Jojić nije u ritmu u kakvom treba da bude i moraće još da se sprema. Tu je još igrača koji nisu spremni, poputLazara Markovića. Neki od njih su i umorni, ali takvo nam je realno stanje. Očekuju nas teške utakmice. Sve je to normalno. Idemo korak po korak, dodao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE