AU, KAKVA NEDELJA! Na programu Liverpul – Lester, a u Seriji A Napoli napada Milan

Nakon završetka reprezentativnih utakmica u UEFA Ligi nacija, nastavlja se klupski fudbal na stadionima širom Engleske. Premijer liga se vratila u punom jeku, a u okviru 9. kola danas nas očekuje spektakularan derbi susret Liverpul – Lester.

Sjajna vest – povodom povratka najboljeg i najkvalitetnijeg fudbala u Evropi kladionica Meridian sve nove igrače časti sa 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje – bez uslova!
Sve što je potrebno jeste da seregistrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Od postanka Premijer lige, Liverpul spada u klub od kojeg se uvek očekuje najviše – i to ne samo na Ostrvu, već i u svim takmičenjima.

S druge strane, Lester predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovoj sezoni Premijer lige.
Fantastična igra Rodžersovih izabranika učinila je to da ova sjajna ekipa izbije na čelo tabele sa osvojenih 18 bodova nakon osam odigranih kola. Ukoliko nastave ovim ritmom, “Lisice” bi sasvim izvesno mogle da ponove uspeh pre 4 godine, kada su prvi i, za sada, poslednji put osvojile Premijer ligu.
Dakle, sukob aktuelnog šampiona i trenutno vodeće ekipe u Premijer ligi, sasvim sigurno, garantuje nam pravi nedeljni fudbalski spektakl.

U mečevima poput ovog, veoma je teško predvideti pobednika. Ipak, najrealnija opcija za klađenje je ukoliko se odlučite da igrate na golove – GG3+.
Međutim, nije samo ova utakmica u fokusu danas. Ukoliko obratimo pažnju na,dobru staru Seriju A, tamo nas tek čeka fudbalska zabava.

Od okršaja Napoli – Milan svi očekuju mnogo.
Iako smo i dalje u prvoj polovini prvog dela nacionalnog šampionata u Italiji, stvari su se ozbiljno zahuktale. Milan, kao klub koji je poslednji put osvojio Skudeto 2011. godine, fantastičnim partijama izbio je na prvo mesto na tabeli.
Drugim rečima, Rosoneri ove sezone slove za jednog od najozbiljnijih pretendenata za osvajanje titule Serije A.

S druge strane, nikako ne treba potceniti Napoli koji iz godine u godine pravi sve veće probleme svakom svom protivniku u svakom takmičenju.
Izabranici Đenara Gatuza daju sve od sebe, u skladu sa temperamentom i karakterom svog trenera. Zato i ne treba da čudi što se Napolitanci trenutno nalaze na 3. mestu na tabeli, uprkos oduzimanju boda od Sportskog suda FS Italije zbog neodigranog meča sa Juventusom.

Posmatrajući situaciju na tabeli, Napoli i Milan trenutno ostavljaju iza sebe najjače rivale iz Serije A – Juventus, Lacio, Inter, Atalantu… Sjajni Sasuolo uspeo je da se nametne kao ozbiljan protivnik i da se “umetne” na drugoj poziciji na tabeli između Milana i Napolija.
Biće ovo veoma zanimljiv okršaj, gde se blaga prednost daje gostima, ali ne treba zaboraviti da je Napoli na svom terenu, pa je i ovde najbolji izbor igra – GG3+.

Podsećamo vas i na to da vas u Meridianu čeka i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova, čak do 1000%.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE