Fulam nastavlja da posrće, novi promašaj sa bele tačke o kojem će se pričati (VIDEO)

Fudbaleri Fulama su posle 9 utakmica u Premijer ligi otao na 4 osvojena boda pošto je na svom “Krejven Kotidžu” poražen od Evertona sa 2:3 (1:3).

Evertonu je ovo peta pobeda u prvenstvu i imaju 16 osvojenih bodova.

Aleksandar Mitrović je u igru ušao u 58. minutu ali nije imao značajniji učinak.

Meč je rešen u prvom poluvremenu u kojem je Everton postigao sva tri gola.

Tek je počeo meč, fudbaleri Evertona stigli do pogotka. Rišarlison se odlično snašao u šesnaestercu i uposlio Kalvert-Luin, koji je bez većih problema pogodio, 0:1. Igrao se 15. minut kada je Fulam stigao izjednačenja. Rid bio u situaciji jedan na jedan sa golmanom i uspeo je da matira Pikforda.

Do kraja poluvremena Everton je preuzeo kontrolu nad utakmicom. Kalvert-Luin se najbolje snašao u gužvi pred protivničkim golom, pa je Everton ponovo imao prednost od 29. minuta. Nakon drugog pogotka, ubrzo Everton je postigao i treći gol. Dukure je centrirao glavom i postavio konačnih 1:3.

U drugom delu igre Fulam je bolje zaigrao. Stigli su do penala u 68. minutu ali je Kavaleiro šutirao preko gola pošto se okliznuo prilikom izvođenja najstrože kazne. Ipak, samo dva minuta kasnije tim iz Londona se vraća u igru golom Loftus-Čika za 2:3. Na kraju, ispostavilo se da je to konačan rezultat iako je Fulam do kraja meča napadao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE