Inter do velikog preokreta, Sasuolo na čelu tabele (VIDEO)

Odigrano je pet mečeva 8.kola Serije A.

U prvom meču dana Fiorentina je poražena u Firenci od Beneventa sa 0:1. Jedini strelac na meču bio je Importa u 52. minutu posle velike greške Biragija. Fiorentina je odigrala jako loš meče na povratku Ćezarea Prandelija na klupu “ljubičastih” za koje je Dušan Vlahović odigrao čitavih 90.minuta. Pred kraj meča imao je veliku priliku kada je petom šutirao, ali je golman gostiju Montipo uspeo da spreči jedan sjajan pogodak.

U popodnevnom programu najzanimljiviji meč bio je u Milanu, gde je Inter posle velikog preokreta stigao do pobede nad Torinom od 4:2. Poveo je Inter sa 0:1 golom Zaze u nadoknadi prvog poluvremena. Inter je delovao jalovo i nije uspevao da zapreti golu Sirigua.

Posle velike greške Ešlija Janga, Torino je u 62. minutu dobio i penal koji je realizovao Ansaldi za 0:2.

Od tog trenutka gosti kao da su stali, a Inter se pojavio na terenu. Aleksis Sančez je samo minut kasnije smanji prednost, a Lukaku je u 67. minutu doneo i izjednačenje. Inter je nastavio da napada i u 84.minutu desila se jedna neverovatna situacija posle koje je faul nad Hakimijem okarakterisan kao penal za inter, posle koje je Lukaku doneo vođstvo Interu. Za kraj je Lautaro Martinez potvrdio preokret ekipe Antonija Kontea.

Na “Olimpiku” Roma je rutinirila Parmu sa 3:0, golovima Borhe Majorala u 28. minutu, i sjajnog Mihtarijana u 32. i 40. minutu.

Sasuolo je pobedom u Veroni od 0:2, golovima Boge u 42. i Berardija u 75. minutu došla do liderske pozicije na tabeli, barem do meča Napolija i Milana koji je na programu večeras. Zanimljivo je da je Verona u ovom meču čak četiri puta pogodila okvir gola.

Još jedan preokret i pobeda gostiju je viđena u Đenovi, gde je Bolonja savladala Sampdoriju. Poveli su domaći preko Torsbija u 7.minutu posle kornera. Bolonja je do kraja poluvremena uspela da izjednači autogolom Vaska Ređinija u 44.minutu, a već početkom drugog dela igre su izabranici Siniše Mihajlovića došli do preokreta golom Orsolinija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE