Lalatović: Potrebna su nam barem tri-četiri pojačanja

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je na konferenciji za medije nakon meča sa Crvenom zvezdom, da je njegovom timu potrebno osveženje u igračkom kadru.

Bez nekoliko standardnih i važnih fudbalera (čitaj Saničanin i Topić), Vojvodina je po prvi put ove sezone osetila ukus pobede na ,,Karađorđu”. Bolja je bila Crvena zvezda, koja čitav plen nosi u Beograd, a ujedno su i povećali bodovnu prednost na dvocifrenu razliku.

– Voleo bih i ja da imam veći fond igrača, kako bih mogao da rotiram. Nažalost, mi to nemamo. Meni kad fali dva igrača, nažalost, to se vidi. Saničanin, koji je reprezentativac Bosne i Hercegovine, odigrao je tri utakmice za njih i dobio je povredu zadnje lože, a Topić je na treningu prilikom šuta zadobio povredu. Andrić je danas igrao zadnjeg veznog, koji je levi bek… Nemam veliki fond igrača, ali sam zadovoljan. Uostalom, nismo slučajno drugi, nismo slučajno osvajači Kupa i nismo slučajno pobedili Partizan tri puta u nizu. Ipak, moramo da se pojačamo u predstojećem prelaznom roku i dovedemo tri ili četiri igraća i unesemo svežu krv – istakao je Lalatović u obraćanju medijima.

Izveštava: Nemanja Janošev

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE