Pankov se raduje novom susretu sa Vojvodinom: Igrači ginu za Lalatovića, ali imamo priliku za veliki korak ka tituli

Defanzivac Crvene zvezde, Radovan Pankov, deo karijere proveo je u Vojvodini za koju je odigrao svoje prve seniorske minute, a danas će se u dresu Zvezde suprotstaviti ssvom bivšem klubu.

Pankova raduje novi susret sa Vojvodinom i veruje da beogradski crveno-beli mogu da naprave veliki korak ka tituli.

Radujem se svakom dolasku na “Karađorđe”. Jedva čekam utakmicu, duel protiv ekipe koju trenira Lalatović koji mi je mnogo pomogao u karijeri. Biće pravi derbi, Vojvodina je zasluženo u vrhu tabele. Ukoliko pobedimo, povećaćemo prednost, a verujem i da razlika u odnosu na Partizan može da poraste u finišu jesenjeg dela sezone, jer nam je posle gostovanja u Novom Sadu lakši raspored. U nedelju imamo priliku da napravimo veliki korak ka tituli, rekao je Pankov za “Sportski žurnal”.

Prema njegovim rečima veliki kvalitet Vojvodine je trener Lalatović.

Teško je prognozirati kakva će utakmica da bude, ali jasno je da Vojvodina ima sistem da igrači ginu za trenera. Lalatović ume da razvije drugarski odnos, sjajno motiviše ekipu, to mi je poznato iz perioda kad me je vodio u Radničkom.

Trener Dejan Stanković bi mogao šansu da pruži trojici štopera kao svojevrsna priprema za meč u Gentu.

Posle Vojvodine, čeka nas Gent i ako se bavimo računicama bod bi nam mnogo značio. Idemo da odigramo najbolje što možemo, znamo šta taj meč može da nam donese. Sada je fokus na derbiju u Novom Sadu i svi jedva čekamo meč, zaključio je Pankov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE