Filipovski: Nemam šta da im zamerim, iskoristićemo naredni period za individualan i timski rad

Partizan je poražen od Crvene zvezde u večitom košarkaškom derbiju, a crno-beli su mogli da šokiraju velikog rivala u poslednjem napadu.

Trener Partizana Sašo Filipovski nije imao šta da zameri svojim igračima, koji su i pored smanjene rotacije imali šansu za trijumf.

Znali smo da će biti teška utakmica, imali smo puno problema sa povredama i sa malo igrača u rotaciji. Nespretan završetak poluvremena, primili smo dve trojke u sedam sekundi, to nas je malo koštalo. Došli smo na kraju blizu, imali smo šut za pobedu, ti šutevi jednom uđu, jednom izađu dali smo sve od sebe, nemam šta da zamerim igračima. Dali smo energiju i odlučila je jedna lopta, rekao je Filipovski za “TV Arena sport”.

Partizan sada ima skor 4:4 u ABA ligi i očekuje ga težak zadatak da sustigne rivale u borbi za plej-of. Slovenački stručnjak je naglasio da će ekipa vredno raditi da bude bolja.

Radićemo u pauzi da saniramo povrede, imamo reprezentativce, videćemo koliko ih imamo, iskoristićemo naredni period za individualan i timski rad. Interesuje me trening i utakmica, a to šta će biti, nije važno. Važan je samo trenutni momenat i šta daješ u tom momentu, dodao je Sašo Filipovski.

Foto: Partizan Nis

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE