Obradović zadovoljan pobedom: Bez ikakvog povoda smo davali Partizanu da se vrati

Crvena zvezda je upisala trijumf protiv Partizana u derbiju osmog kola ABA lige.

Crveno-beli su kontrolisali meč do finiša susreta, a onda su umalo od gotovog napravili veresiju.

Trener Zvezde Saša Obradović je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svog tima.

Važno je pobediti, uvek izlaziš sa dobrim osećajem. Nije bila kvalitetna utakmica, više rezultatski interesantna, mnogo smo grešaka napravili, pogotovo u odbrani. Umor je prisutan u odnosu na Evroligu, dva dupla programa, a to je možda moglo da se vidi u koncentraciji. Bez ikakvog povoda smo davali Partizanu da se vrati. Možda je ovako i slađe, ali da sam zadovoljan nešto preterano, nisam. Samo rezultatom. Nama je najvažnija ova pobeda, jer je ABA liga prioritet i najvažnije za nas. Održali smo prednost i dobro je da smo pobedili i ovde. Efes nam dolazi, ekipa koja je top 4, a igramo samo sa njima u poslednje vreme. Verovatno ćemo i mi doći do programa sa manje putovanja, rekao je Obradović za “TV Arena sport”.

Obradović je priznao da ovaj derbi izgubio na draži zbog izostanka publike.

Nije prava atmosfera, normalno je da si očekivao u drugim okolnostima da igraš, stalno se nadaš da ćeš opet da vidiš naše navijače najbolje na svetu, ali bitno je da smo pobedili, o načinu možemo da pričamo i analiziramo do sutra, dodao je trener Crvene zvezde.

Foto: ABA liga

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE