Pomeren Izvršni odbor FSS-a, Tumbaković i Matijašević podnose izveštaj

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbija (FSS) pomerena je sa srede na četvrtak, saznaje ,,Sport klub”.

Na pomenutom sastanku biće podneti izveštaji od strane sportskog direktora Vladimira Matijaševića i selektora Ljubiše Tumbakovića iz minulog perioda, a razlog pomeranja Sednice jesu utakmice Kupa Srbije koje su zakazane za sredu, 25. novembar.

 Iako Izvršni odbor, prethodnih godina, u mandatu predsednika Slaviše Kokeze nije imao veliki značaj, jer je najveći deo odluka donošen u mnogo užem krugu ljudi, na operativnijem, Odboru za hitna pitanja, ovog puta priliku da čuju selektora i prvog čoveka sportskog sektora imaće znatno širi krug fudbalskih radnika, piše ,,Sport klub”.

Veruje se da će, zbog neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, biti postavljena mnoga pitanja koja će biti od krucijalne važnosti za budućnost reprezentativnog fudbala, ali isto tako, ne bi trebalo da bude revolucionarnih odluka.

Sudbina Ljubiše Tumbakovića mogla bi da se dovede u pitanje, ali s obzirom na to da do narednog reprezentativnog ciklusa ima dosta vremena, čelni ljudi FSS-a bi tek na budućim sastancima trebali da zasedaju o njegovom ostanku na klupi Srbije.

Podsećamo, za 20. decembar je zakazano zasedanje Skupštine, u čijoj nadležnosti su raspisivanje izbora i kadrovska pitanja na vrhu fudbalske organizacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE