Veliki problemi za Stankovića pred meč sa Gentom

Crvena zvezda bi već u četvrtak mogla da napravi veliki korak ka evropskom proleću, ali se Dejan Stanković suočava sa velikim problemima u pripremi utakmice sa Gentom.

Susret će zbog suspenzije sigurno propustiti Seku Sanogo, ali glavobolju treneru crveno-belih prave povrede i bolest igrača.

Verovatno najveći problem predstavlja povreda Aleksandra Kataija, a prema navodima Mozzartsporta šanse da nastupi u četvrtak su minimalne iako u klubu čine sve da ga osposobe za ovaj meč. Najbolji igrač crveno-belih povredio se tokom reprezentativne pauze, u pitanju je primicač, a kako Zvezdu očekuju još dve utakmice u kojima će moći da igraju za evropsko proleće u klubu su odlučili da je najbolje da ne rizikuju.

Nešto veće šanse da se nađe na terenu ima Željko Gavrić, ali će on tek u utorak početi da ponovo trenira sa ekipom, a Stanković će proceniti da li je to dovoljno da bi našao svoje mesto u postavi u Belgiji. Polovične šanse daju se Marku Gobeljiću, koji ima malu rupturu mišića zadnje lože, a nakon novog snimanja biće procenjene i njegove šanse da zaigra protiv Genta.

Konačno, spisak “problema” zaključuje Milan Rodić koji je pozitivan na koronavirus i sasvim izvesno neće biti u Belgiji čak i da dobije negativan nalaz na poslednjem testiranju pred utakmicu.
Meč je na programu u četvrtak od 18.55 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE