Zvezda ima novog sponzora!

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je ugovor sa sportskom kladionicom ,,Soccer”, ozvaničeno je danas.

Ugovor je potpisan do kraja tekuće sezone i Crvena zvezda će na svojim dresovima nositi logotip ove kompanije u ABA ligi i Superligi Srbije.

U to ime, ispred Crvene zvezde oglasio se direktor kluba Filip Sunturlić, koji ističe da dobri pređašnji potezi kluba stoje i iza ove saradnje.

Saradnja sa sportskom kladionicom Soccer je samo još jedan dokaz da sve urađeno u periodu iza nas nailazi na veliki odjek. Kada to kažem, ne mislim samo na sportske rezultate, već i uspešan rad svih struktura kluba. Uprava, menadžment, sportski sektor, ali i svi klupski partneri… Svi mi funkcionišemo kao snažan i uigran tim, a naši rezultati govore najbolje u prilog tome. Drago mi je da smo dodatno osnažili naš tim za jedan brend kakav je sportska kladionica Soccer. Posebno imponuje to što su gotovo svi dugogodišnji partneri uz nas i u ovim teškim vremenima, a Soccer se sada pridružuje toj grupi uspešnih brendova koje smo okupili u našoj crveno-beloj porodici. Nemam nikakvu sumnju da je ovo samo početak jedne dugoročne i uspešne saradnje – istakao je Sunturlić.

Predstavnici sportske kladionice Soccer takođe nisu krili zadovoljstvo:

– Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da stanemo iza tako velikog i renomiranog kluba kao što je KK Crvena zvezda mts. Ovaj klub koji ima uspešnu tradiciju već 75 godina iznedrio je neke od od najvećih imena srpske košarke. Čast nam je ukrstimo naše boje sa prepoznatljivo crveno-belom bojom i nadamo se da će ovo partnerstvo biti dugoročno. Kladionice Soccer već dugi niz godina podržavaju sport u Srbiji i ovo je pokazatelj naše posvećenosti strategiji razvoja sporta – izjavili su zvaničnici ove kompanije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE