Eraković optimista pred put u Belgiju: Verujemo u sebe i pozitivan rezultat

Defanzivac Crvene zvezde, Strahinja Eraković, optimista je pred utakmicu sa Gentom u 4. kolu Lige Evrope.

Iako će crveno-beli biti značajno oslabljeni mladi štoper smatra da njegova ekipa može da ostvari pozitivan rezultat.

Veoma tešku i važnu pobedu za nas izvojevali smo u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od najboljih ekipa u Superligi i sigurno je da smo, na neki način generalnu probu pred Gent uspešno završili. Sada se okrećemo sledećem izazovu, a to je belgijska ekipa. Upoznati smo sa svim njihovim osobinama, ali verujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Mislim da možemo doći i do treće vezane pobede, jer smo do sada pokazali da možemo mnogo, rekao je Eraković.

Eraković smatra da crveno-beli igraju lep fudbal.

Mislim da smo u prethodnom periodu odradili veliki posao. Imamo značajnu razliku od devet bodova u odnosu na večitog rivala i po mom mišljenju igramo veoma lep fudbal. Raduje činjenica da nam je efikasnost na zavidnom nivou, ali i činjenica da smo primili mali broj golova. Nama defanzivcima je svakako bitnija ova druga stavka, ali smo dokazali do sada da smo veoma aktivni i u fazi napada.

Eraković je letos prebačen u prvi tim Zvezde, a kako sam kaže svaku utakmicu doživljava kao ostvarenje sna.

Otkako sam letos i definitivno u prvom timu Crvene zvezde svaki trening, svaki meč doživaljavam kao ostvarenje sna. Svakom detetu koje je dugo u klubu velika želja je da zaigra u prvom timu, a meni se to upravo i ostvarilo. Mnogo mi znače pohvale zbog dobrih igara, ali i kritike jer samo tako mogu da postajem bolji. Zadovoljstvo je nositi crveno-beli dres na svakom meču, a drago mi je i što dobijam priliku i u Ligi Evrope, zaključio je mladi fudbaler srpskog šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE