Hofenhajm ima nešto što žele Milan i Barselona

Fudbaler Hofenhajma Melajro Bogarde nalazi se na meti Milana i Barselone, preneo je italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Dva tima će u predstojećem prelaznom roku posegnuti za fudbalerima koji pokrivaju poziciju štopera, a upravo je Bogarde jedan od onih koji se nalaze u najužem krugu igrača koji bi mogli da krenu put ili ,,San Sira” ili ,,Nou kampa”.

Barsi je, čini se, hitnije, s obzirom na to da je Đerar Pike doživeo povredu ligamenata kolena, koja će ga odvojiti sa terena minimum pet meseci, stoga u katalonskom klubu već rade na pojačanjima. Međutim, nije samo njegova povreda naterala čelnike Barselone da angažuju mladog štopera. Već neko vreme im je potrebno pojačanje na tom delu terena, gde se oseti slabost, a Pike više nije u cvetu mladosti i potreban je neko ko će biti zalog za budućnost.

Takođe, prema natpisima španskih medija, Barselona je veoma zainteresovana za Nikolu Milenkovića, kojeg, takođe, želi i Milan, te će biti iinteresantna borba između dva kluba za nekog od dvojice štopera.

Kada je reč o Holanđaninu Bogardeu, momak rođen 2002. godine, odigrao je jedan meč ove sezone u Ligi Evrope i to poslednji, protiv Slovana iz Libereca, dok je duele sa Crvenom zvezdom i Gentom posmatrao sa klupe. U Bundesligi je takođe jednom nastupio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE