Zvezda Lacija javno kritkovala predsednika kluba – ovaj ga odmah stavio na transfer listu!

Inter, Juventus i Everton Karla Anćelotija pomno prate ‘virtuoza’ Lacija Luisa Alberta kako bi ga već u januaru doveli u svoje redove, piše Gazeta.

Dvadesetosmogodišnji Španacc je nedavno javno kritikovao predsednika Lacija Klaudija Lotita i našao se u problemima zbog kojih će verovatno napustiti rimski klub.

Trenutno su se kao zainteresovani javila ova tri tima, a navodno postoji i zanimanje nekih španskih prvoligaša, u prvom redu Valensije.

Jedan od najboljih igrača Lacija žestok je kritičar predsednika kluba Klaudija Lotita po kojem je nedavno udario na Tviču (platformi za strimovanje video igrica) nakon što je saznao da je Lotito kupio novi privatni avion.

– Avion? Fino, ali mogao je i fudbalerima isplatiti plate. Kupuje paprene stvari, a nama ne da plaću – poručio je španski vezista koji je jedan od miljenika navijača ‘belo-plavih’ čiji bi odlazak mogao izazvati njihovu burnu reakciju i žestok napad na kontroverznog predsednika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OLIMPIJAKOS SPREMA BOMBE ZA NAREDNU SEZONU

Još nije gotova sezona u Evroligi, a Olimpijakos već misli na pojačanja za iduću sezonu. Olimpijakos je ligaški deo Evrolige...

POVEZANE OBJAVE