Ataman pred Zvezdu: Čvrsti su u odbrani, želimo da pobedimo

Crvena zvezda dočekuje Anadolu Efes u utakmici 11. kola Evrolige u četvrtak, 26. novembra od 19 časova.

Trener ekipe iz Istanbula Ergin Ataman suočava se sa velikim ladrovskim problemima. Vasilije Micić, Rodrigo Buboa, Brajan Danston i Tibor Plajs zbog povreda će propustiti meč u Beogradu, a četiri neimenovana igrača su zaraženi virusom Covid-19.

Košarkaški savez Turske dozvolio je reprezentativcima da se vrate u tim i odigraju meč protiv Zvezde, a trener Ataman se nada pobedi uprkos svim problemima.

Uprkos svim brigama koje imamo zbog odsustva igrača i četiri slučaja koronavirusa, želimo da se držimo naše igre i da pobedimo. Zahvalio bih i Košarkaškom savezu Turske koji je dozvolio petorici naših košarkaša da napuste nacionalni tim na jedan dan, kako bismo imali 10 igrača. Nadam se da će sezona u Evroligi biti nastavljena tako da svi timovi imaju iste uslove, pa da pobedi ko je bolji na terenu, rekao je Ataman, a preneo Sport klub.

Turski stručnjak je naglasio kvalitete crveno-belih.

Crvena zvezda je tim koji igra čvrsto u odbrani, a kontroliše situaciju u napadu, pogotovo sa Džordanom Lojdom, Korijem Voldenom i Džonijem O’Brajantom, dodao je Ergin Ataman.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE