Derbi 4. kola Lige šampiona – Inter sprema osvetu “kraljevskom klubu“

Konačno Liga šampiona! Posle tronedeljne pauze, najjači evropski fudbal sinoć se zvanično vratio, a u istom ritmu nastavljamo i večeraska da je na programu drugo veče Lige šampiona i spektakularni mečevi.

Čak osam utakmica koje će se odigrati, predstavljaju odličan povod za sastavljanje dobitnih tiketa. A kad smo već kod toga, za sve kladioničare tu je i vrhunski poklon – čak 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje, bez uslova za depozit!

Bonus možete odmah preuzeti OVDE– samo se registrujte na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ali, ni to nije sve jer vas na broj odigranih parova čeka i vrtoglavi bonus do čak 1000%.
Dakle, sve je spremno za fudbalsko veče!

Biće zanimljivo videti ponovni okršaj između Liverpula i Atalante na Enfildu, iako su Englezi u prvoj utakmici “petardom” demolirali Italijane kao gosti (5:0).

Mančester Siti putuje u Grčku na okršaj sa Olimpijakosom, dok će Borusija Menhengladbah ugostiti ukrajinski Šahjtor.

Ali, meč koji svi sa nestrpljenjem čekaju jeste okršaj između Intera iz Milana i Reala iz Madrida!

Prvi međusobni duel u grupi B između Real Madrida i Intera obeležila je prava “eksplozija” golova. Real je praktično “preživeo” Inter za svoju prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone!

Slavili su izabranici Zinedina Zidana na stadionu “Alfredo di Stefano” rezultatom 3:2, ali put do ove pobede ni najmanje nije bio lak, a videćemo ko će večeras biti uspešniji.

Nakon tri odigrana kola, Real nema zavidan skor – pobeda, remi i poraz. Posledica toga jeste 3. mesto u grupi. S druge strane, Inter je ostao “zakucan” na dnu tabele bez ijedne pobede (dva remija i poraz).
Kada govorimo o međusobnim duelima Intera i Reala, kuriozitet je u tome što je na svim zvaničnim utakmicama na evropskoj sceni domaćin uvek bio pobednik na kraju.

Zanimljiv podatak je i taj da Inter večeras jeste blagi favorit – verovatnoća da trijumfuje na ovom meču iznosi 40 odsto, dok Real ima 34 odsto šanse da odnese sva tri boda iz Milana.

Kompletnu sportsku ponudu za drugo veče Lige šampiona možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE