Partizan želi Amerikanca: “Grobari” su ga dobro upamtili!

Dolazak trenera Filipovskog doneo je neke pozitivne promene u Partizan, koji je nanizao četiri uzastopne pobede u ABA ligi i Evrokupu do poraza od Crvene zvezde.

Crno-beli su nedavno raskinuli ugovor sa Brajanom Angolom, a očekuje se da to ne bude jedina kadrovska promena u Humskoj.

Poznati košarkaški insajder, Luka D’Alesandro, objavio je da su crno-beli u pregovorima sa nekadašnjim košarkašem Zenita, Džerodom Juthofom.

Navijači Partizana dobro su upamtili ovog Amerikanca iz sezone 2018/19 kada je Juthof sa Zenitom gostovao u Beogradu u okviru Evrokupa i “napunio” koš crno-belih. Postigao je tada 25 poena, pogodio svih 5 pokušaja za tri poena i dodao još 10 skokova za indeks 34.

Zenit je jedini evropski klub za koji je nastupao i uglavnom je vreme provodio u timovima iz Razvojne lige, a ima i 9 NBA mečeva u dresu Dalasa.

Italijan je naveo da Juthof nije jedina želja crno-belih, a u odgovoru na pitanje jednog navijača napisao je da je u konkurenciji i Adrijan Pejn koji je prošle sezone naastupao za Asvel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE