Marko Nikolić posle meča sa Atletikom: Dobili smo bod!

Lokomotiva iz Moskve je osvojila bod u Madridu protiv Atletika. Marko Nikolić je iskoristio najjače oružje Dijega Simeonea, i strogom defanzivom došao do željenog rezultata.

Mislim da možemo da budemo zadovoljni remijem. Nisam ni srećan ni tužan zbog rezultata. Ali dobili smo bod i sada idemo dalje, rekao je srpski stručnjak posle meča.

Najbolji igrač utakmice bio je golman Lokomotive Giljerme, na čiji račun je bilo dosta kritika u poslednje vreme, pogotovu posle meča Sa Srbijom kada je primio četiri gola za poluvreme i selektor Čerčesov ga je ostavio u vlačionici posle prvih 45 minuta.

Bio sam siguran u Giljermea. On je naš prvi golman i zamenik kapitena. Morao sam mu pružim podršku i on je to vratio večeras, istakao je Nikolić.

U ovoj grupi i dalje ima da se igra. Bajern je ubedljivo prvi sa 12 bodova, dok Atletiko ima pet, a Lokomotiva tri, Salcburg je četvrtoplasirani sa jednim bodom.

U narednoj rundi moguć je rasplet, jer u Moskvi dolazi Salcburg, a Bajern ide u Madrid.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE