Zvezdino veče na kvadrat! U Gent po proleće, a u Meridian po 1.000 RSD

Nakon završetka reprezentativnih utakmica u UEFA Ligi nacija, nastavljaju se mečevi u elitnoj Ligi Evrope!
U 4. kolu ovog takmičenja biće odigrani brojni interesantni dueli. Ali, za nas će svakako biti najzanimljiva utakmica na kojoj učestvuje jedini srpski predstavnik u Ligi Evrope.

Da li ste spremni za novi, revanš meč Gent – Crvena zvezda? Duel koji iščekujemo sa velikim nestrpljenjem!

Naravno, pre nego što se upustimo u analizu večerašnjeg duela, naglašavamo da i će košarkaši Zvezde večeras biti na evropskom ispitu, jer u okviru 11. kola Evrolige dočekuju turski Anadolu Efes.

Kako je ovo veče u potpunosti ZVEZDINO VEČE, sportska kladionica Meridian je spremila iznenađenje za sve nove igrače – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje!

Za preuzimanje bonusa vam nije potreban uslov za depozit, već odmah nakon registracije na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, keš će automatski biti uplaćen na vaš bonus račun.
Pored meča Gent – Crvena zvezda odigraće se još se 24 utakmice 4. kola Lige Evrope, ali srpski navijači će sigurno sav fokus staviti na grupu L. (OVDE te čeka bonus na broj odigranih parova do čak 1000%)

Prva utakmica između Zvezda i belgijskog predstavnika dala je veliki vetar u leđa izabranicima Dejana Stankovića kada je u pitanju nastavak takmičenja u Ligi Evrope. To i ne treba da čudi jer je tim iz Ljutice Bogdana u 3. kolu pružio sjajnu partiju i savladao Gent rezultatom 2:1.

Nakon ovog meča, matematika je apsolutno na strani srpskog predstavnika – u slučaju večerašnjeg trijumfa, vrlo je verovatno (gotovo i izvesno) da će se Zvezda plasirati u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Plasman u nokaut fazu bi praktično bio osiguran ukoliko bi Hofenhajm ponovo savladao Liberec.

Napomenimo da je srpski klub, nakon tri meča u Ligi Evrope zaradio više od milion evra. Međutim, taj prihod je opravdan sjajnim napadačkim partijama.

Ono što svi večeras očekuje jeste izuzetno tvrd i težak duel, jer su apetiti oba tima zaista veliki. Uprkos svim pokazateljima koji su na strani Beograđana, Gent jeste blagi favorit zbog prednosti domaćeg terena.
Ipak, sve je u “nogama“ fudbalera Crvene zvezde. Ukoliko odigraju onako kako znaju – srpskom klubu se smeši proleće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE