Belineli objasnio povratak u Virtus: Teodosić mi je pomogao da “prelomim”, nikada nisam osvojio Evroligu

Dolaskom Marka Belinelija u Virtus klub iz Bolonje je dodatno učvrstio kandidaturu za osvajanje Evrokupa i plasman u Evroligu naredne sezone.

Preciznije, ovo je Belinelijev povratak u klub u kojem je počeo seniorsku karijeru, a kako je sam rekao prisustvo Miloša Teodosića pomoglo mu je u donošenju odluke.

Ovo je divna priča. Počeo sam u mlađim kategorijama Virtusa, debitovao za prvi tim, ali onda je došao bankrot. Vraćam se u organizaciju u kojoj ljudi vole da pobeđuju i to je glavni razlog zbog kojeg se vraćam. Ekipa je mlada, ima odlične igrače i trenera, a činjenica da je tu i Miloš Teodosić pomogla mi je da “prelomim”, rekao je Belineli, koji se posle 13 godina u NBA ligi vratio u Evropu.

Italijanski reprezentativac je govorio i o ciljevima u novom klubu.

Nikada nisam osvojio Evroligu, ali sam ponosan na titulu prvaka Italije sa Fortitudom. Vreme je za ostvarenje novih ciljeva, dodao je bivši igrač Golden Stejta, Toronta, Nju Orliansa, Čikaga, San Antonija, Sakramenta, Šarlota, Atlante i Filadelfije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE