Ćiro Blažević o stanju u srpskom fudbalu: Kada pukne, svi preuzimaju odgovornost i svi odlaze

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je za ,,Sport klub” stanje u srpskom fudbalu rekavši da svi moraju da preuzmu odgovornost posle velikih neuspeha.

Nije želeo Blažević previše da komentariše aktuelnu situaciju posle eliminacije od Škotske, ali i sam je ostao iznenađen što će Srbija izostati sa Evropskog prvenstva.

Niti znam pojedinosti iz srpskog fudbala, niti želim da se mešam u kadrovsku politiku. Šta će mi to, samo mi još to treba. Pročitao sam negde da je Kokeza predsednik Saveza, uh, kako je jedan njegov prezimenjak igrao fudbal u Hajduku…Sve što me zanimalo, odnosilo se na rezultate nacionalne selekcije, žao mi je što Srbija, to sam i nedavno rekao za SK, nije izborila vizu za finalni turnir Evropskog prvenstva, izostaće spektakl, Hrvatska je umesto očekivane srpske reprezentacije u grupi, dobila Škotsku za protivnika. I, kad je takva situacija, znate šta se radi, govorim iz nekog svog iskustva, pritom ne želim nikome da delim savete, na kraju ko sam ja da se uplićem u tuđe probleme…Dakle, kad se pukne, onda svi preuzimaju odgovornost. I svi odlaze. Desi li se drugačije, onda su to akrobacije bez legitimacije. A, šta će Srbija da uradi, to je već njeno – kazao je Blažević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE