Milica Mandić izabrana za predsednika Sportske komisije OKS

Danas je konstituisan novi saziv Sportske komisija Olimpijskog komiteta Srbije.

Jedina pristigla kandidatura za predsednika ove Komisije došla je od Tekvondo asocijacije Srbije, te je Milica Mandić, olimpijski šampion iz Londona, jednoglasno izabrana na ovu funkciju od strane svojih kolega sportista.

Na današnjoj sednici podnet je i izveštaj o radu Sportske komisije OKS u proteklom mandatu.
Izveštaj je prisutnima podneo Nikola Stojić, nekadašnji reprezentativac u veslanju, četiri puta učesnik Olimpijskih igara i osvajač svetskog i evropskog zlata, koji je obavljao funkciju sekretara komisije u prethodnom sazivu.

Sportisti članovi Sportske komisije u novom sazivu, izabrali su nekadašnjeg olimpijca i atletičara, osvajača bronzane medalje na SP i srebra na EP, Emira Bekrića za sekretara Komisije.

Za predstavnike Sportske komisije OKS u Skupštini Olimpijskog komiteta Srbije izabrani su Milica Mandić i Filip Filipović, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju i dvostruki najbolji vaterpolista sveta.

Članovi Sportske komisije OKS u novom sazivu biće Milica Mandić, Zorana Arunović, Emir Bekrić, Miloš Tomić, Jelena Nikolić, Filip Filipović, Jovana Crnogorac, Marija Trmčić, Aleksandar Kukolj i Mitar Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE