OVO ĆE DA ODJEKNE: Milan ispred nosa Barseloni krade supertalentovanog štopera?

Milan bi Alesiju Romanjoliju u zadnju liniju mogao da doda još jednog kvalitetnog štopera.

Prema pisanju italijanskih medija, Milan je blizu dovođenja štopera Hofenhajma, Melajra Bogardea, nakon što je spreman da izjednači ponudu Barselone i pritom mu ponudi mesto u početnoj postavi sledeće sezone.

Osamnaestogodišnji Holanđanin surinamskog porekla ima ugovor s nemačkim klubom do leta 2021. godine, a verovatno je da će napustiti redove bundesligaša i pre tog roka.

Bogarde važi za jednog od najperspektivnijih štopera sveta u ovom trenutku, te će bilo koji klub njegovim dovođenjem znatno profitirati i učvrstiti svoju zadnju liniju u godinama koje dolaze.

Katalonci planiraju da krenu po Bogardea već ove zime jer im se nedavno teško povredio Đerar Pike i potreban im je štoper što je pre moguće, ali taj posao bi mogao da propadne jer roso-neri imaju zanimljiviju ponudu.

Bogarde je već odbio ponudu Mančester Sitija prošlog leta jer ne želi da sedi na klupi ili igra na pozajmicama, ali sada mu Milan nudi garantovano mesto u startnoj postavi sledeće sezone, što se čini kao ponuda koju neće moći da odbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE