Šoštar sportski direktor Novog Beograda: Došao sam na poziv Šapića, ovo je sredina sa dobrom perspektivom

Vaterpolo klub Novi Beograd, predstavio je kompletan stručni štab na današnjoj konferenciji za medije, a između ostalog i novog sportskog direktora.

Funkciju će obavljati proslavljeni reprezentativac Aleksandar Šoštar, koji je došao na poziv Aleksandra Šapića.

Zadovoljstvo mi je što sam u VK Novi Beograd. Došao sam na poziv Aleksandra Šapića jer mislim da je ovo sredina koja ima dobru perspektivu. Uslovi u kojima trenira VK Novi Beograd su jako dobri, a mislim da su nam u Srbiji potrebni vaterpolo centri. Pojavili su se Kragujevac i Šabac, što itekako dopriosi srpskom vaterpolu. Kada je su pitanju Vladimir Vujasinović i Aleksandar Ćirić, mislim da na njih nema potrebe trošiti reči. Imao sam prilike sa njima da sarađujem i kao igrač, i nakon toga u drugim klubovima, i sve ono što treba da bude pokriveno, od mlađih kategorija pa do seniorskih, njihovim prisustvom u klubu je izvesno, rekao je Šoštar.

Trener Vladimir Vujasinović istakao je da je formirana ekipa koja će konkurisati za trofeje na domaćoj i evropskoj sceni.

Uskoro nas na bazenu 11. april očekuje i organizacija Evro kupa, i ponosni smo što ćemo predstavljati srpski vaterpolo i na evropskoj sceni. Osnovni klupski cilj je da formiramo jednu izuzetnu vaterpolo školu koja će, nadamo se, u bliskoj budućnosti stvarati vrhunske vaterpolo asove, naglasio je Vujasinović.

Njegov pomoćnik je Aleksandar Ćirić, bivši vaterpolista Crvene zvezde.

Za mene je ovo lepa prilika da radim kao trener u VK Novi Beograd, ekipi želim svu sreću u budućnosti i nadam se da ćemo zajedno napraviti dobar rezultatat, izjavio je Ćirić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE