Tresu se tereni širom Evrope: Fudbal će za vikend da “grmi”

Još jedan fantastičan vikend je pred nama. Fudbal na pretek, a u tmurnim jesenjim danima nema boljeg načina za opuštanje uz dobru, kvalitetnu utakmicu i nekoliko sportskih tiketa za praćenje.

Ovog petka za vas biramo najzanimljivije utakmice koje se igraju za vikend, uz napomenu da odmah na OVOM LINKU možete preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje!

Bez uslova za depozit, keš će se odmah naći u vašem vlasništvu, spreman za brdo sportskih tiketa. Ali, ni to nije sve jer na broj odigranih parova OVDE vas čeka i vrtoglavi bonus do čak 1000%.
Nakon divnih kladioničarskih vesti, ne preostaje nam ništa drugo već da vidimo šta to “ima da se igra”.
Pre svega, važno je da istaknemo da košarkaši Srbije sutra nastavljaju svoj put ka Evropskom prvenstvu u košarci 2022. godine.

“Orlove” u naredna tri dana očekuju dva duela – prvi na redu jeste sa reprezentacijom Švajcarske, sa kojom se Srbija do sada nikada nije susrela, što će meč učiniti dosta interesantnim. A drugi rival našim košarkašima biće reprezentacija Finske (ponedeljak), sa kojom je Srbija već odigrala jedan kvalifikacioni meč – i to uspešno.

Za one koji vole igru pod obručom, kompletna ponuda sa kvotama nalazi se OVDE.
Kada govorimo o fudbalu, u subotu nas očekuju okršaji u najjačim evropskim ligama, a izdvajaju se sledeći: Valensija – Atletiko Madrid, Sasuolo – Inter, PSŽ – Bordo, Štutgart – Bajern Minhen…
Na prvi pogled već možete zaključiti ko su favoriti u pomenutim duelima, ali posebno zanimljiva činjenica je ta da, upravo favorite, očekuju mečevi protiv izuzetno neugodnih ekipa, koje lako mogu okrenuti rezultat u svoju korist.

Ako se odlučite da ih stavite na tiket, budite pažljivi – “dupla šansa” ili golovi su najbezbedniji izbor.
Nedelja će biti vrlo uzbudljiv dan. U Premijer ligi nas očekuje derbi, Čelsi – Totenhem, a biće zanimljivo i u Seriji A gde se sastaju Napoli i Roma.
Ne treba da zaobiđemo ni SuperLigu Srbije jer Partizan odlazi na megdan TSC-u, dok će Crvena zvezda ugostiti Rad.

Dakle, pred nama je još jedan fudbalski vikend, a kompletnu sportsku ponudu sa, ubedljivo, najvećim kvotama možete detaljno pogledati na sajtu kladionice Meridian.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa. Sada je...

POVEZANE OBJAVE