Zvezda ponovo ima igrača u timu kola Lige Evrope!

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović našao se u timu 4. kola grupne faze Lige Evrope, nakon trijumfa njegovog tima u Gentu.

Milunović je zajedno sa svojim saigračima odradio lavovski posao na ,,Gelamko” stadionu čime je Crvena zvezda jednom nogom već u nokaut fazi takmičenja, a usput je postigao i pogodak za dupliranje prednosti šampiona Srbije.

Najboljih 11 u tek okončanom kolu Lige Evrope na golu otvara čuvar mreže zagrebačkog Dinama Dominik Livaković, a društvo Milunoviću u odbrani prave Fauzi Gulam (Napoli), Abdulaje Sek (Antverpen) i Vendel (Bajer Leverkuzen). Vezni red je sačinjen od Arsenalovog Pepea, još jednog igrača Bajera – Demirbaja – Totenhemovog Viknsa i Gapka iz PSV-a.

Špic napada čine Karlos Vinisijus (Totenhem) i Kara iz bečkog Rapida.

Ovo je po drugi put da se jedan igrač Crvene zvezde nalazi u timu kola Lige Evrope s obzirom na to da je El Fardu Ben nakon dva gola Slovanu našao svoje mesto među najboljih 11.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE