Bogi debituje 11. decembra, Jokić na parketu dan kasnije

Košarkaška NBA liga objavila je raspored predsezonskih utakmica koje će omogućiti timovima da se razigravaju za novu kampanju.

Nakon tačno dva meseca, NBA liga će se vratiti, doduše, ne u svom zvaničnom ruhu, ali ponovo će najjači košarkaški šampionat biti pred malim ekranima. Utakmicama koje će se igrati 11. decembra, započinje predsezona, koja podrazumeva da će svaki tim morati da odigra minimum dve i maksimum četiri utakmice u periodu do 19. decembra. Sve jedna ekipa, takođe će morati da organizuje barem jednu domaću utakmicu i jednom da ode na gostovanje.

Kada je reč o srpskim igračima, Atlanta Bogdana Bogdanovića igraće prvog predsezonskog dana i to protiv Orlando Medžika na svom parketu. Sakramento Kingsi Nemanje Bjelice istog dana gostovaće Portland Trajlblejzersima.

Nikola Jokić će sa svojim Denverom nastupati dan kasnije protiv Golden Stejt Voriorsa, dok će Dalas Maveriksi Bobana Marjanovića na put za Milvoki, gde ih čekaju Baksi. Možda neki minuti budu i za Marka Gudurića u dresu Memfis Grizlisa, koji svoj meč igraju u Mineapolisu protiv Minesote.

Nova sezona NBA lige startuje 22. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE