Juventus bez Ronalda ne može ni sa Beneventom (VIDEO)

Juventus ove sezone ne liči na sebe. Slabe igre izabranika Andree Pirla prate i jako loši rezultati, tako da je na još jednom gostovanju odigrano nerešeno.

Ovoga puta u pitanju je Benevento, a rezultat je na kraju bio 1:1 (1:1).

Zanimljiv podatak je da je ovo Juventusu 5 remi u Seriji A, a da ima samo 4 pobede.

Na meču nije nastupao Kristijano Ronaldo što se itekako osetilo u završnici. Poveo je Juve preko Alvara Morate u 21. minutu, pošto je u kaznenom prostoru zalomio čuvara i plasirao lopru u levi ugao.

Išlo je sve ka tome da će to biti rezultat prvog poluvremena, ali je posle kornera i velike greške Artura, Benevento izjednačio preko Gaetana Leticije. Sve se to desilo u trećem minutu nadoknade prvog dela igre.

U drugom poluvremenu Juventus je dominirao. Morata je posle centaršuta Kijeze promašio prazan gol sa 5 metara, a sjajan udarac Dibale je odbranio čuvar mreže domaćina.

Na kraju izabranici Filipa Inzagija su posle pobede u Firenci skinuli bodove još jednom velikanu italijanskog fudbala koji će im puno značiti u borbi za opstanak.

Juventus posle ovog meča ima 17 bodova i na petom je mestu. Benevento je na 12. poziciji sa deset bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE