Menadžer Domenika Berardija otkrio koliko će klubovi morati da plate za zvezdu Sasuola

Menadžer Domenika Berardija (26) poručio je da italijanski reprezentativac vredi najmanje 50 miliona evra i da ne namerava forsirati odlazak iz Sassuola.

Polivalentni napadač je dosta puta imao priliku napustiti Sasuolo, ali uvek je odlučio da ostane na stadionu Mapei.

– Možda je bio najbliži odlasku 2016. godine, ali čak je i tada bio sinhronizovan s klubom i vrlo srećan što je ostao kako bi mogao igrati u Ligi Evrope – rekao je agent Simone Segedoni.

– Kad debitujete u Seriji A sa 18 godina, postignete četiri gola protiv Milana i ispunite sve naslovnice, prirodno je da postoji veliko zanimanje. Njegova tržišna vrednost je najmanje 50 miliona evra.

Berardi na najbolji mogući način koristi važnu ulogu u Sasuolu kako bi podigao svoju formu na najviši nivo i potpuno spreman dočekao Evropsko prvenstvo sledeće godine.

– Sasuolo je prava porodična atmosfera i možda je to pravi razlog zbog kojeg su Berardi i klub tako savršeno sinhronizovani, uprkos činjenici da nije nedostajalo ponuda od finansijski puno jačih klubova. Berardi je uvek rado pričekao i razmotrio što Sasuolo želi i tako će biti i dalje.

Berardi je ove sezone odigrao sedam utakmica postigavši četiri pogotka i upisavši tri asistencije te je jedan od najzaslužnijih zašto je iz tim regije Emilija-Romanja na senzacionalnom drugom mestu Serije A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE