Najmlađi fudbalski trener ikada – u Srbiji

Fudbalski klub Miljakovac imenovao je danas najmlađeg trenera u seniorskom fudbalu, ikada. U pitanju je devetnaestogodišnji Petar-Vuk Novaković.

Kako se navodi u saopštenju ovog tima iz amaterskog ranga domaćeg fudbala, prema svim dostupnim podacima, Novaković, koji je rođen aprila 2001. godine,  saradnjom sa Miljakovčanima preuzima titulu najmlađeg trenera ikada u seniorskom fudbalu.

– Osećam se jako uzbuđeno što ću dobiti priliku da budem deo fudbalske priče kakva je FK Miljakovac. Ovo je klub koji neguje prave vrednosti, kako fudbalske, tako i ljudske. Privukao me je naravno izazov vođenja seniorske ekipe, ali i humanitarna misija kluba, kao i promocija viteštva u sportu i fer-pleja kojeg je u našem fudbalu danas malo. To su vrednosti koje želim da promoviše ekipa koju treniram i želim da postanemo uzor ekipama iz najvišeg ranga fudbala – započinje priču za sajt FK Miljakovac novi trener ovog tima.

Miljakovac je klub osnovan leta ove godine, kao tim koji promoviše humanitarni rad i društvenu odgovrnost.

Foto: FK Miljakovac

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE