Poznati ekspert za transfere prokomentarisao Mesijevu situaciju i zagolicao maštu fanova Serije A

Otkad se Leo Mesi izjasnio da želi da napusti Barselonu, a rukovodstvo kluba ga je sprečilo da to učini u proteklom prelaznom roku, Mančester Siti i dalje slovi kao glavni favorit za njegov novi klub.

Ali, nije jedini klub koji može i želi da dovede Mesija kad mu na leto istekne aktuelni ugovor i više za njegov transfer ne bude potrebna odšteta.

Španski ekspert za transfere Giljem Balagi prokomentarisao je Mesijev dolazak u Siti, s obzirom na to da je Pep Gvardiola nedavno produžio ugovor.

Mesi i Pep razgovarali su ovog leta četiri sata o tome što bi značio njegov dolazak u Siti. Messi je ubrzo nakon toga objavio da želi da ode. Ali ne nužno u Sit. Ne zaboravimo da ga je želeo PSŽ, koji je pregovarao s njegovim ocem, a ima i još klubova poput Intera ili Juventusa koji bi ga spojio s Ronaldom. U Juventusu pokušavaju da slože financijsku konstrukciju za to, ali istovremeno gledaju kako da prodaju Ronalda pa je tu sve otvoreno, rekao je Balagi, a zatim u priču uključio i Čelsi

Čelsi je definitivno u konkurenciji ako Mesi bude dostupan. Insistiraju da imaju novac za Mesijevu platu, otkrio je Balagi.

Mbapeu ističe ugovor 2022. i Real će ga definitivno pokušati da ga dovede sledećeg leta. Ako se to dogodi, ostaje rupa koja se može popuniti Mesijem, a odlazak Mbapea značio bi da Nejmar ostaje, poručio je španski novinar.

Ipak, mnogi su uvereni da će Mesi na kraju završiti u Seriji A, a glavni razlog za to je novi zakon o porezu za novopridošle radnike u Italiji koji predviđa značajno smanjenje poreza na zaradu za sve strance koji rade u toj državi.

Prema odredbama tog zakona, fudbaler koji dođe u Italiju u prve dve godine plaćaće porez na samo polovinu svoje zarade.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE