Stanojević pred TSC: Stabilniji smo, očekujem sličnu utakmici kao u Subotici

Partizan gostuje TSC-u u Senti u derbiju 16. kola Linglong Super lige Srbije. Utakmica je na programu u nedelju, 29. novembra od 17 časova.

Strateg crno-belih Aleksandar Stanojević je naglasio da je TSC težak protivnik, ali da se nada pobedi.

Očekujem sličnu utakmici kao u Subotici. Direktni su, ofanzivni i biće dobra utakmica. Imaju stabilnost kao klub i kontinuitet, i to je njihova prednost, ali smo spremni smo i nadam se da će ići u dobrom pravcu, rekao je Stanojević.

Partizan igra sve bolje, ali ekipi nedostaje realizacija.

Ulazimo u poslednju trećinu, stabilniji smo, ali da bi nas navijači hvalili moramo da postižemo više golova i budemo ubedljiviji. Pokušavamo brže da dođemo do gola. Radimo na tome. Imamo problem sa napadačima. Žao mi je što Matić nije tu, a Bajbek se povredio. Ipak svesno smo pustili Matića, jer sam imao nameru da šansu pružim Štuliću, ali zaostatak na tabeli i trenutna situacija nije baš idealna za tako nešto, istakao je Stanojević.

Trener Partizana je govorio i o kadrovskoj situaciji u ekipu. Očekuje se povratak Vladimira Stojkovića i Filipa Stevanovića.

Stojković se vratio u ritam, nismo još odlučili, ali ide ka tome. Filip Stevanović se oporavio, biće u konkurenciji, koliko nismo odlučili. Moraće malo više da radi sa loptom. Natho i Holender su odigrali mnogo utakmica, ali u dobroj su formi obojica. Videćemo koliko ćemo ih koristiti, kazao je Stanojević, uz hvalospeve svom bivšem saigrači i treneru TSC-a Zoltanu Sabu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE