Alarmantna situacija u srpskom superligašu: Igrači izbačeni iz stanova, tražili da spavaju na stadionu

Fudbaleri Mačve najavili su neke lepše dane ubedljivim trijumfom protiv Inđije, ali je situacija u šabačkom superligašu daleko od idealne.

Može se reći čak i da je alarmantna o čemu je nakon utakmice govorio trener Mačve, Dragan Aničić.

Obećao sam pre izvesnog vremena da ću prestati da pričam o nedaćama koje nas već dugo vremena prate i da ću se fokusirati isključivo na teren i zbivanja na njemu, ali sam igrom slučaja primoran da to obećanje prekršim. Umesto da se situacija poboljšava, nama je iz nedelje u nedelju sve gore i gore. Pre dva dana zbog neplaćenih stanarina neki prvotimci su ostali bez stanova i tražili su da ih smestimo na stadionu. To me je baš ganulo pre svega kao čoveka, a ne kao trenera. Koliko god sam bio iznerviran time, toliko sam i ponosan koliko su ti mladi ljudi spremni da se žrtvuju za zajednički uspeh, rekao je Aničić, a preneo B92.

Iako postoje obećanja da će situacija biti bolja, teško je u ovakvim uslovima biti koncentrisan samo na fudbal.

Kada u najvišem rangu nemate obezbeđene elementarne uslove, teško je pričati o igri i rezultatima. Doduše, imamo neka obećanja da će se sve popraviti, ali za sada sve ostaje na tome, dodao je trener Šapčana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI PRESEK: Srbija pala na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za jedno mesto u odnosu na prethodni presek.  Na ovaj pad uticali su rezultati...

POVEZANE OBJAVE