Kokoškov pred Finsku: Dobro ih poznajemo, u svojoj hali se osećaju komotno

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak će se sastati sa Finskom u 4. kolu kvalifikacija za Eurobasket.

Posle poraza od Švajcarske Srbija traži priliku za iskupljenje, a selektor Igor Kokoškov, istakao je da je dobro upoznat sa kvalitetima Finaca.

Igrali smo nekoliko puta sa njima tokom poslednjih godina. Igrali smo i tokom prethodnog “prozora”, tako da su nam dobro poznati. Do sada se nismo bavili njima jer je fokus bio na prvoj utakmici, ali ćemo se tokom današnjeg dana pripremiti. Imamo jedan dan između utakmica. Znamo da igraju kod kuće, bez publike, ali se u svojoj hali osećaju komotno i da sa navijačima ili bez navijača imaju prednost domaćeg terena, rekao je Kokoškov.

U subotu, reprezentacija Srbije je izgubila od Švajcarske sa 92:90 dok je Finska poražena od Gruzije sa 96:88. U grupi E, reprezentacija Gruzije neporažena posle tri kola, dok Srbija, Švajcarska i Finska imaju učinak 1:2. Na Evropsko prvenstvo će se uz Gruziju koja je jedan od domaćina kvalifikovati još dva tima iz naše grupe. Utakmica u Espu na programu je u ponedeljak od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE