Londonski derbi je pred nama, a OVDE vas čeka BONUS IZNENAĐENJE

Kreće prava engleska fudbalska priča! Još smo u prvoj polovini sezone 2020/21 u Premijer ligi, a stvari su se ozbiljno uzdrmale i zahuktale.

U 10. kolu čekaju nas brojne interesantne utakmice, a najzanimljiviji će svakako biti meč Čelsi – Totenhem.

Tim povodom sportska kladionica Meridian nove igrače časti sa 1.500 RSD za sportsko klađenje.
Bonus možete preuzeti odmah OVDE, neophodno je samo da se registrujete na sajtu kladionice Meridian ili putem mobilne aplikacije.
Bez uslova za depozit, poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu. Spreman za korišćenje i sastavljanje sportskih tiketa.

Stvari su ove sezone u Premijer ligi veoma nepredvidive. Iako je još rano prognozirati mnoge toga, Totenhem se neočekivano našao na vrhu tabele, dok neki od glavnih pretendenata za osvajanje trofeja nisu ni među prvih sedam ekipa na tabeli. Govorimo o Arsenalu, Mančester Sitiju, Mančester Junajtedu… Međutim, ima još mnogo da se igra.

Iako dve ekipe nikada nisu jedna drugu smatrale primarnim rivalima, stvari su se znatno promenile nakon finala FA Kupa 1967. godine, kada je Totehnem slavio rezultatom 2:1. Ali, ostavimo istoriju sada po strani.

Utakmica između Čelsija i Totehnema će se odigrati danas sa početkom u 17:30h na “Stamford Bridžu” u Londonu. Zbog pandemije korona virusa, meč će biti odigran bez prisustva navijača.
Ispratite još jedan spektakularan okršaj fudbalskih velikana uz najbolju ponudu kladionice Meridian.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE