Podrška od Kataija: Zašto bi Kokeza odlazio, pa nije mogao još i da igra

Najbolji fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Katai, pružio je podršku rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije.

Katai je istakao da su čelni ljudi Saveza uradili posao najbolje što su mogli i da problem nije u Slaviši Kokezi.

Uopšte ne mislim da je odgovornost na ljudima koji rukovode Savezom. Oni su svoj deo posla odradili najbolje što su mogli. Obezbedili su nam vrhunske uslove u Staroj Pazovi, od terena do smeštaja, pružili nam podršku uoči utakmice. Nisu mogli i fudbal da igraju. Zašto bi Slaviša Kokeza odlazio sa mesta predsednika, ako je uradio sve što je bilo u njegovoj moći. Sve je ispoštovao, da ne pričam da je čovek obećao i premije ukoliko pobedimo Škotsku. Sa njegove strane je sve bilo maksimalno korektno i ne mislim zaista da je problem u njemu, rekao je Katai za Blicsport.

Katai nije mogao da objasni u čemu je bio problem protiv Škotske.

Ne bih mogao da govorim o tome da li je protiv Škotske bilo manje žara i želje kao na utakmici sa Norveškom, ne bi bilo pošteno imajući u vidu da sam u igru ušao u drugom poluvremenu. Definitivno je i važnost utakmice, taj ogroman ulog uticao na našu igru. Znam kako je bilo kada sam sa Zvezdom igrao samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nije lako izboriti se sa takvim pritiskom. Dobro smo se pripremili, uradili kompletnu analizu Škotske, ali, nažalost, nismo uspeli da dođemo do cilja, zaključio je reprezentativac Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE