Posle treninga sa Dončićem vratio se u Partizan: Dobio sam samopouzdanje, plan je da se što pre uigram sa ekipom

Plejmejker Partizana, Aleksej Nikolić, vratio se među crno-bele i stavio na raspolaganje treneru Filipovskom.

Vratio sam se u ovaj prelep klub, za mene je to nešto posebno. Lepo je videti stara lica, ali i nove momke, trenera, sa kojima se upoznajem poslednjih dana. Atmosfera je dobra, pre svega radna, osećam se dobro. Imao sam dobru sezonu u Italiji, dobio sam ono što sam tražio, minute koji su mi bili potrebni i mislim da sam ih iskoristio. Dobio sam samopouzdanje, mislim da ima još prostora za napredak i samo razmišljam u tom pravcu, rekao je Nikolić za klupsku televiziju.

Povredu je potpuno ostavio iza sebe.

Operacija kuka je bila neophodna, nekako smo držali problem pod kontrolom prošle sezone, ali kako je vreme odmicalo bilo je sve gore i gore. Rehabilitacija je prošla bez ikakvih problema, ima tu još nekoliko stvari koje treba da se odrade da bih bio sto odsto spreman, ali u principu sam ok. Razgovarao sam sa kondicionim trenerom, sa Sašom Filipovskim, napravili smo plan treninga i plan je da se što pre uvedem na parket i uigram sa ostatkom ekipe.

Tokom boravka u Sloveniji trenirao je i sa Lukom Dončićem.

Luka je bio u Sloveniji, tražio je nekog da mu se priključi i bilo je zabavno. On je u Top 5 igrača u NBA ligi, svakako mi je značilo da vidim kako on radi neke stvari i kako razmišlja. Bilo je tu mnogo takmičarskih treninga, njegov takmičarski duh je uvek na maksimumu.

Nikolić ističe da je Partizan pravi tim za trenera Filipovskog.

Nisam poznavao trenera Filipovskog, ali znam iz košarkaških priča kako radi, mislim da je ovo pravi tim za njega i da su se igrači već navikli na njegove zahteve. Boljitak se već vidi, potrebno je samo da radimo, sve ostalo će doći, zaključio je plejmejker crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZE U BEOGRAD: PAO oslabljen u naredne dve utakmice?

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su na 1-1 u plej-of seriji Evrolige protiv Makabija. Serija se sada seli na dve utakmice...

POVEZANE OBJAVE