Tajson i Roj Džons Jr ponovo u ringu: Bokserski spektakl završen remijem [VIDEO]

Dugo očekivani bokserski spektakl okončan je remijem.

Petnaest godina nakon povlačenja legendarni Majk Tajson se ponovo našao u ringu, a protiv sebe je imao takođe legendarnog Roja Džonsa Juniora.

Tokom osam dvominutnih rundi bokseri su na momente pokazali ono što ih je krasilo kad su bili mlađi i na vrhuncu karijera, a “Gvozdeni Majk” je posle meča bio veoma zadovoljan.

Ovo je bolje od borbe za titulu. Sada smo humanitarci, radimo nešto dobro za svet. Mogli bi ovo da ponovimo, rekao je Tajson nakon meča koji je imao humanitarni karakter.

Njegovo mišljenje deli i Roj Džons Jr.

Udarci u telo definitivno su uzeli svoj danak, nije mala stvar primati udarce kakve zadaje Majk. Zadovoljan sam remijem, možda možemo da ponovimo borbu, izjavio je takođe nekadašnji višestruki šampion.

Meč je održan u “Stejpls Centru” bez prisustva publike, ali pred bokserskim legendama poput Dejvida Heja, Lenoksa Luisa ili Džordža Formana. Bilo je tu i ljudi iz sveta zabave, a možda i najzanimljiviji komentar dao je Snup Dog, koji je u svom stilu prokomentarisao borbu.

Ovo je kao kada se moja dva ujaka bore oko roštilja, rekao je poznati reper.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE