Vojvodina želi bodove u Nišu: Sa Radničkim uvek igramo zanimljive mečeve

Fudbaleri Radničkog i Vojvodine sastaće se u ponedeljak u 16. kolu Linglong Superlige Srbije.

Nišlije će prvi put sa klupe predvoditi novi trener Vladimir Gaćinović, dok Vojvodina želi da se vrati na pobedničke staze u Superligi posle poraza od Crvene zvezde.

Sa Radničkim iz Niša igramo jako zanimljive mečeve i to je jako težak protivnik. Poslednje tri utakmice su izgubili i sigurno imaju bodovni problem, ali će dati svoj maksimum da se vrate na pobednički kolosek. Tamo smo uvek imali teške utakmice. Poslednji put smo uspeli da pobedimo i nadam se da ćemo se ponovo sa bodovima vratiti u Novi Sad. Vraća im se Gavrić, koji je preležao koronu i koji im je jedan od najboljih igrača, tako da će sigurno konkurisati za tim. Doveli su još neke igrače i to verovatno još uvek nije uklopljeno kako treba, a dodatni problem im je to što su i pojedini članovi stručnog štaba dobili koronu, rekao je Dragan Šarac pomoćnik Nenada Lalatovića.

Vojvodina ove sezone na četiri gostovanja nije pobedila.

– Imali smo problema. Na primer, u Ivanjici smo odigrali dobru utakmicu, ali smo promašili neverovatno mnogo šansi. Mislim da je jedna od stvari koju moramo da promenimo to da počnemo da koristimo maltene svaku drugu-treću priliku. Ovako, kad napraviš mnogo šansi i ne iskoristiš ih, protivnik te kazni. Takođe, moramo obratiti pažnju malo i na defanzivnu liniju, što ćemo sigurno učiniti za ovih preostalih nekoliko utakmica do kraja polusezone, kao i tokom priprema za prolećni deo.

Nenad Lalatović je najavio pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Ne bih ulazio u detalje, ali će šef stručnog štaba to sigurno reći na nekoj od narednih konferencija. Već pravimo strategiju za sledeću sezonu i biće nam potrebna tri-četiri igrača, pogotovo što će trojica-četvorica verovatno i otići, kao što je to uobičajeno u većini klubova. Gledaćemo da dovedemo prava pojačanja, kako bismo u sledećoj sezoni bili još jači, zaključio je Šarac.

Vojvodina u Nišu neće moći da računa na povređene Nikolu Simića, Sinišu Saničanina i Mirka Topića, a zbog suspenzije meč će propustiti i Mladen Devetak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE