”Vukovi” uzeli plen u Londonu, stravičan sudar Davida Luiza i Raula Himeneza

Arsenal – Vulverhempton 1:2(1:2) Gabrijel 30′ – Neto 27′, Podense 42′

Arsenal je izgubio treći put uzastopno na ”Emirejtsu”.   

Posle Lestera i Aston Vile bodove iz Londona odneo je i Vulverhempton, koji je pobedio sa 2:1, a svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Ipak, meč je loše počeo za goste. Posle kornera za Arsenal glavama su se sudarili David Luiz i Raul Himenez, obojica su završila na travi sa krvavim glavama, ali je Meksikanac izvukao deblji kraj i morao je biti iznet na nosilima. Raul Himenez je završio u bolnici, a najnovije informacije kažu da je došao svesti, ali da će ostati na tretmanu.   

Vulvsi su poveli u 27. minutu posle još jedne smušene intervencije odbrane ”tobdžija”, a posle odbijene lopte od prečke, strelac je bio Neto. Samo tri minuta kasnije Arsenal je izjednačio, strelac je bio Gabrijel, koji je glavom pogodio mrežu ”vukova”. Bio je to prvi pogodak iz igre za Arsenal posle osam i po sati igre u Premijer ligi. Vulverhempton je na odmor otišao sa prednošću, Neto je šutirao sa distance u 42. minutu, loše je intervenisao Leno, a odbijenu loptu u gol je smestio Podense.     

Tek u poslednjih petnaest minuta Arsenal je mogao bar do izjednačenja. Prvo je u šansi bio Nelson, a onda i Obamejang. Najbolju priliku u drugom delu za Vulvse imao je Podense.     

Vulverhempton je sada na 6. mestu sa četiri boda manje od vodećeg dvojca, a već u narednom kolu igraju sa šampionom Liverpulom. Arsenal je tek 14. sa 13 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE