Baloteli konačno pronašao savršen klub za sebe: Za naše navijače bio bi poput Maradone

Sportski direktor brazilskog prvoligaša Vasko da Game Fabio Kordelja tvrdi da je klub postigao dogovor s Mariom Balotelijem, ali da dogovor još ne može biti formalizovan.

Baloteli je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu u dresu Breše još u martu, pre pandemije koronavirusa u Italiji i suspendovanja Serije A.

U međuvremenu je raskinuo ugovor s Brešom pre kraja prošle sezone.

Sportski direktor brazilskog prvoligaša Vasko da Game Fabio KordelJa tvrdi je da je postigao dogovor o potpisivanju bivšeg napadača Intera, Liverpula i Mančester sitija.

– Volio bih da dođe ovde, ne zaboravite da je Vasko drugi klub s najviše trofeja na svetu nakon Real Madrida – rekao je Kordelja pa dodao.

– Mislim da Mario ne mora doći u Rio i praviti gluposti, mislim da je dostigao mentalnu zrelost. Vasko je institucija protiv rasizma. Nadam se da će nas moći pričekati. Zvanično, ne možemo nikoga dovesti, ali bilo je pregovora.

– Formalno se u svemu slažemo, samo moramo sve utanačiti. Nadam se da ću to uspjeti 15. januara, Vasku treba fudbaler poput Balotelija i njemu je potreban klub poput Vaska.

– Za naše fanove bio bi poput Dijega Armanda Maradone – zaključio je sportski direktor slavnog brazilskog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE