Beg iz opasne zone! Fulam sprečio Lester da preuzme vrh [VIDEO]

Lester – Fulam 1:2 (0:2)
86′ Barns – 30′ Lukman, 38′ Kavaleiro (p)

Fudbaleri Fulama pobedili su Lester na gostovanju sa 2:1 u okviru 10. kola Premijer lige.

Po prvi put od početka sezone, ekipa Fulama nalazi se van zone ispadanja, pošto su na ,,King pauer” stadionu iznenadili Lester i tako ih sprečili da preuzmu lidersku poziciju u šampionatu.

Iako su svi pre ovog meča lako otpisali tim Skota Parkera, oni su sve iznenadili iako su i na ovoj utakmici pokazali da im je odbrana na nivou niželigaša.

No, ispostavilo se da napad Lestera nije bio naoštren da to iskoristi, a pogodak Harvija Barnsa u 86. minutu samo je ublažio poraz. Upravo taj gol, pokazatelj je da će Fulam sa ovom defanzivom teško izboriti opstanak.

Ipak, ni odbrana domaćih nije bila na nivou večeras, pošto su dopusili olako Ademoli Lukmanu da izađe sam na Kaspera Šmajhela u 30. minutu posle pasa Zambo Angise i donese prednost timu iz Londona, a potom je osam minuta kasnije Ivan Kavaleiro jedanaesterac predočio u pogodak. Fuhs je prethodno bio nespretan u duelu sa Ridom i nakon VAR-a, dosuđen je penal.

Aleksandar Mitrović je priliku dobio u 87. minutu.

Fulam je nakon ovog trijumfa sakupio sedam bodova na 17. mestu, dok je Lester na četvrtom sa 18.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE