Godine su samo broj u Sampi, Parma beži sa dna uz pomoć Žervinja

Fudbaleri Torina i Sampdorije odigrali su nerešeno (2:2) u utakmici 9. kola italijanske Serije A.

Domaćem timu nije bilo dovoljno ni vođstvo koje su imali od 25. minuta pogotkom Belotija, kojem je ovo bio 200. nastup za ,,Bikove”, a ujedno i 99. gol u dresu ovog kluba. Prethodno mu je VAR poništio pogodak zbog ofsajda.

Lepo je popularni Galo u 25. minutu ispratio centaršut Singa i na drugoj stativi poslao loptu u mrežu za vođstvo domaćih od 1:0. Ipak, iskustvo je na strani Sampdorije, a iskustvo je često prevaga. Tako su Fabio Kvaljarela i Antonio Kandreva, koji zajedno imaju 70 godina, preokrenuli rezultat u drugom poluvremenu i to na efektne načine. Cepali su mrežu iskusni ofanzivci, ali potpunu sreću uskratio im je Meite u 77. minutu kada je sjajno skočio nakon kornera i postavio konačnih – 2:2.

Parma je pobedom u Đenovi pobegla iz opasne zone i ovih dana slaviće, po ko zna koji put – Žervinja. Izvanredni fudbaler iz Obale Slonovače je pogodio dva puta, naspram Đenovinog jednog gola koji je postigao Šomurodov nakon što se sjajno okrenuo i šutirao u 50. minutu.

Torino – Sampdorija 2:2 (1:0)
25′ Beloti, 77′ Meite – 54′ Kandreva, 63′ Kvaljarela

Đenova – Parma 1:2 (0:1)
50′ Šomurodov – 10′, 47′ Žervinjo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE