Milan pronašao naslednika Ibrahimovića: Dečko iz senke oduševio skaute ‘crveno-crnih’

Iako je Zlatan Ibrahimović i sa 39 godina najbolji strelac Milana, njegova poslednja povreda upozorila je čelnike kluba na njegove godine i da ipak moraju potražiti dugoročnu zamenu za Šveđanina.

“Calciomercato” tvrdi da ju je Milan pronašao u Đanluki Skamaki, 21-godišnjem napadaču Đenove, koji je upisao šest golova i jednu asistenciju u sedam ovosezonskih nastupa.

Nakon što je u četvrtak s dva pogotka iz kupa eliminisao gradskog rivala Sampdoriju, Skamaka se našao na radaru ‘Rosonera’, otkriva ranije spomenuti izvor.

Skamaka je letos iz Askolija prešao u Sasuolo, koji ga je proslijedio na jednogodišnju pozajmicu u Đenovu. Na kraju sezone vratiće se u svlačionicu najprijatnijeg iznenađenja Serije A, s kojima ima ugovor do leta 2023.

No, Sasuolo ga je platio samo pet miliona evra i mogao bi, ako Skamaka nastavi da impresionira čelnike Milana, na njemu vrlo brzo profitirati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL ODBRANIO DOMAĆI TEREN: Hezonja ranije morao napolje, incident sa abaligaškim sudijom (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:0 u plej-ofu Evrolige protiv Baskonje. Sinoć su na svom parketu slavili 101:90. Tokom utakmice...

POVEZANE OBJAVE